2+

Abdij van Egmondstraat / Abdij van Bernestraat,
Tilburg

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Abdij van Egmondstraat 2 t/m 56, Abdij van Bernestraat 22 t/m 28 te Tilburg

Seniorenwoningen gebouwd in kwadrantvorm en gelegen nabij het station van Tilburg-West.

Ontdek het comfort van onze seniorenwoningen, slim ontworpen in een kwadrantvorm voor maximale toegankelijkheid en gemak. Gelegen op een steenworp afstand van het station van Tilburg-West, bieden wij een ideale mix van modern wonen en optimale bereikbaarheid. Geniet van een rustige omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. Ontdek jouw nieuwe thuis, waar gemak en comfort samenkomen.

De Abdij van Egmondstraat is gelegen op een uitstekende locatie in een rustige, kindvriendelijke en groenrijke straat in woonwijk “De Reit”. Woonwijk “De Reit” kenmerkt zich door de brede lanen, een groene uitstraling en een gevarieerde bebouwing. Zo zijn er onder meer ruime eengezinswoningen, vrijstaande woningen en bungalowwoningen te vinden in de directe omgeving. Eveneens is er voldoende parkeergelegenheid, waaronder een parkeerterrein aan het einde van de straat.

De woningen zijn bijzonder gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Tilburg (ca. 10 minuten fietsen) en van de uitvalswegen naar de A58 richting onder meer Rijen, Breda en Eindhoven en de A65 richting ’s-Hertogenbosch. Ook voor de dagelijkse benodigdheden, diverse voorzieningen en scholen kan je hier uitstekend terecht, hierbij kan je denken aan het NS station Tilburg West, de Universiteit van Tilburg, de hogescholen en het winkelcentrum “Westermarkt”.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 874,- tot € 934,-
Woonoppervlakte
84 m²
Inhoud
191 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer