Arena,
's-Hertogenbosch

Momenteel 2 woning(en) beschikbaar

‘s-Hertogenbosch! Een stad waar mensen zich thuis voelen. Een vitale stad die voortbouwt op een krachtig fundament, deels geschonken door het verleden, maar ook bepaald door kwaliteitsslagen van recente aard. ‘s-Hertogenbosch is geliefd om zijn gezichtsbepalende cultuurhistorie, dat levendige Bourgondische, maar de afgelopen decennia (inter)nationaal meer en meer om zijn moderne, dynamische en bedrijvige karakter. Een stad met een sterke identiteit, mede opgebouwd vanuit haar functie als hoofdstad van Noord-Brabant, centrumfunctie in een economisch belangrijke regio, hoge sportieve en culturele uitstraling en rijke schakering aan bedrijven. Wie 's-Hertogenbosch ontmoet, ontmoet dynamiek en gezelligheid.

In het kernwinkelgebied van het stadscentrum nabij markt Burgemeester Loeffplein, op loopafstand van NS-Station ligt het appartementencomplex De Arena op enkele meters van sfeervolle terrassen, het gezellige marktplein, vele winkels en de karakteristieke waterlopen van de Binnendieze.

De Arena. Een 'landmark' en ontmoetingsplaats, telt 4 woonlagen boven 2 winkellagen en 2 parkeerlagen. Het complex bevat 40 3- en 4 kamerappartementen in het hogere huursegment. Ieder appartement heeft een ruimte woonkamer, bijkeuken en afsluitbaar balkon, loggia genaamd. Tevens beschikt ieder appartement over een gescheiden berging. In de appartementen zijn de efficiënte indeling en de luxe afwerking evident. De apparatuur in de keuken, het ligbad, de aparte douche, het gebalanceerde ventilatiesysteem en de videofooninstallatie verhogen het woonplezier. De appartementen zijn voorzien van liften en afgesloten centrale entreepartijen. De kleinschaligheid van het complex bevordert de veiligheid en privacy van de bewoners. De entrees bevinden zich aan de Pastoor de Kroonstraat evenals op de hoek van Tolbrugstraat en Mathildastraat.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 1.155,- tot € 1.317,-
Woonoppervlakte
85 t/m 94 m²
Inhoud
246 t/m 273 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer