Belvédère ,
's-Hertogenbosch

Momenteel 1 woning(en) beschikbaar

Het appartementencomplex Belvédère ligt in het populaire Paleiskwartier. Pal naast de gezellige binnenstad van Den Bosch en met een fantastisch uitzicht op natuurgebied De Gemert. Binnen in jouw appartement of penthouse geniet je van licht, luxe, ruimte en comfort. En buiten van een levendige sfeer en groene oases van rust. Stads wonen en natuurlijk genieten? Kom thuis in Belvédère!

Het woningaanbod in Belvédère is zeer divers. Er zijn 20 verschillende typen appartementen, variërend tussen de 55 m2 en 134 m2, allen luxe afgewerkt. Ook in de grootte van balkons en terrassen zit variatie. Welk appartement je ook kiest, één ding is zeker: je hebt altijd een complete keuken en luxe sanitair en een royale buitenruimte.

Belvédère staat voor kwaliteit en dat zie je terug in ieder appartement: in de lichte woonkamer, de luxe hoogglans witte keuken met zwart kwartscomposiet aanrechtblad en hoogwaardige inbouwapparatuur, de moderne badkamer met fijne inloopdouche en tweede toilet en de aparte, betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje. Daarnaast zijn alle wanden voorzien van strak stucwerk en de plafonds (min. hoogte 2,60) van wit spuitwerk. En natuurlijk ligt overal in jouw appartement vloerverwarming. Ook heeft ieder appartement een extra berging op de begane grond. En je auto? Bij de meeste appartementen huur je ook een parkeerplaats in de parkeergarage onder het wooncomplex.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Belvédère. Dat zie je terug in het hoogwaardige opleveringsniveau en de uitstekende duurzaamheidsprestaties. Alle appartementen hebben energiezuinige vloerverwarming; de gevels, begane grondvloer en daken krijgen warmte-isolatie conform de actuele eisen en normen. Zonnepanelen zorgen voor duurzame energieopwekking. Belvédère is ook nog aangesloten op een warmte-koude-opslag-systeem (WKO). Dat is duurzaam wonen in een luxe appartement dat van alle gemakken is voorzien.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 909,- tot € 1.884,-
Woonoppervlakte
55 t/m 134 m²
Inhoud
175 t/m 400 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer