8+

Boschvelt,
Arnhem

Momenteel 1 woning(en) beschikbaar

ALS AL HET MOOIE SAMENKOMT, WORDT WONEN PUUR GENIETEN!

Het complex "Boschvelt" ligt aan de rand van Alteveer-Cranevelt aan de Oude Kluizeweg.
Hier woon je in een schitterende omgeving met de Hoge Veluwe in jouw spreekwoordelijke achtertuin, landgoed Zijpendaal om de hoek en Burgers Zoo voor de deur. De wijk Alteveer-Cranevelt wordt omringd door groen en water. Hier vind je romantische parken, een heus landgoed, diverse bossen en zelfs een prachtig natuurgebied. Samen vormen ze de setting van een sfeervolle woonwijk.

JOUW THUIS IS GOED BEREIKBAAR
Via de Schelmseweg ben je met de auto binnen enkele minuten op de A12 richting Utrecht én de A50 naar Apeldoorn. Maar ook zonder auto kun je hier prima uit de voeten. Buslijn 3 stopt op de Oude Kluizeweg en brengt je -indien gewenst- naar het treinstation. Uiteraard is het centrum van Arnhem ook goed met de fiets bereikbaar. Met tien minuten ben je er al!

BUURTGENOOT & BUURGENOT
Het mooiste dierenpark van Nederland ligt aan het einde van de straat. Maar de buurt heeft meer te bieden. Het voorzieningenniveau in de directe omgeving is prima. Winkels, sportclubs en verenigingen, zorgvoorzieningen en scholen. Alles heb je binnen handbereik.

"BOSCHVELT"
Appartementengebouw Boschvelt is met zorg en aandacht voor details ontworpen.
Grote buitenruimtes, voor iedereen een eigen parkeerplaats, riante woonoppervlaktes en een luxe afwerkingsniveau zorgen ervoor dat de 35 appartementen tot het topsegment gerekend kunnen worden. Er is alles aan gedaan om bewoners hier optimaal te laten genieten.

De keuken is een belangrijke plek in huis. Alle reden om hier iets extra’s mee te doen.
Alle appartementen zijn daarom voorzien van een Poggenpohl keuken met inbouwapparatuur van Miele.
De badkamers zijn compleet ingericht. Het sanitair, de tegels en de kranen zijn luxe en kwalitatief hoogwaardig.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 995,- tot € 1.830,-
Woonoppervlakte
91 t/m 155 m²
Inhoud
228 t/m 388 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer