9+

Brandevoort De Veste Blok 15-15A-16,
Helmond

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Brandevoort is de nieuwe wijk in het oosten van Helmond met een bijzondere authentieke uitstraling door historische gevels en kronkelende straatjes. Alle voorzieningen zijn hier aanwezig: winkels, scholen, horeca, kinderopvang en sportfaciliteiten. Het centrum van Helmond en Eindhoven biedt een nog veel uitgebreider aanbod faciliteiten. Met aansluiting op de N270 zijn allebei de plaatsen uitstekend bereikbaar met de auto. Brandevoort heeft bovendien een eigen treinstation, zodat je ook met het openbaar vervoer gemakkelijk uit en thuis bent. Zowel met de auto als met de trein ben je in 10 minuten in het centrum van Helmond en in een kwartier in de binnenstad van Eindhoven.

Brandevoort is een wijk voor jong en oud. Aan de hoeveelheid onderwijs ontbreekt het dan ook niet. Brandevoort kent vier basisscholen, een aantal kinderopvangcentra en een middelbare school. Ook heeft de wijk een gemeenschapscentrum genaamd ’t Brandpunt. Daar worden jaarlijks evenementen georganiseerd zoals Fierljeppen, een golfdag en Dickensnight.

De appartementen in Brandevoort bestaan uit drie blokken: blok 15, blok 15A en blok 16.

Blok 15
Dit blok bestaat uit 44 appartementen. De oppervlaktes van de appartementen liggen tussen de 90m2 en de 136m2. Er zijn diverse typen appartementen, allen voorzien van 1, 2 of 3 slaapkamers. Op de begane grond zijn 4 maisonnettes gelegen. De centrale hal is voorzien van bellentableau en brievenbussen, een lift en een trappenhuis. Vervolgens is er een centrale ruimte met de meterkasten per etage, waarna de open galerij naar de appartementen te bereiken is. Type F is te bereiken vanuit de centrale ruimte met de meterkasten.

Blok 15 A (Einzelhaus)
Dit blok bestaat uit 12 appartementen. De oppervlaktes van de appartementen liggen tussen de 79m2 en de 83m2. Er zijn twee typen appartementen, voorzien van 1 of 2 slaapkamers. De centrale hal is voorzien van bellentableau en brievenbussen, een lift en een trappenhuis. Vervolgens zijn via de gang de appartementen te bereiken is.

Blok 16
Dit blok bestaat uit 27 appartementen. De oppervlaktes van de appartementen liggen tussen de 97m2 en de 140m2. Er zijn diverse typen appartementen, allen voorzien van 1 of 2 slaapkamers. Er zijn in het complex 2 maisonnettes aanwezig. De centrale hal is voorzien van bellentableau en brievenbussen, een lift en een trappenhuis. Vervolgens is er een centrale ruimte met de meterkasten per etage, waarna de open galerij naar de appartementen te bereiken is. Type F is te bereiken vanuit de centrale ruimte met de meterkasten.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 850,- tot € 1.100,-
Woonoppervlakte
102 t/m 176 m²
Inhoud
287 t/m 494 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer