1+

Catharinahof,
Brielle

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Het Prinsenkwartier met 44 appartementen ligt prachtig aan de vestingwallen van Brielle en beschikt over een mooie openbare algemene tuin. Dus ben jij op zoek naar een appartement die gebouwd is naar de laatste standaard van duurzaamheid, voorzien is van luxe en alle mogelijke voorzieningen op korte afstand van het appartement schrijf je dan nu in!

De appartementen variëren van 64 m² tot 103 m² en hebben 1 of 2 slaapkamers en zijn voorzien van een luxe Bruynzeel keuken met kwalitatieve inbouwapparatuur. De comfortabele badkamer is voorzien van een douche, dubbele wasbak, elektronische handdoekradiator en een toilet. Alle appartementen hebben een eigen buitenruimte, in de vorm van een balkon, dakterras, of een terras met of zonder tuin.

Parkeren
Rond Het Prinsenkwartier is het vrij parkeren , dus de auto kan rondom het complex geparkeerd worden.

Berging
Alle appartementen beschikken over een inpandige berging. Daarnaast hebben sommige appartementen ook nog een berging op de begane grond en is er een gezamenlijke fietsenstalling.
De brievenbussen zijn centraal gelegen bij de entree, waar zich ook voor ieder appartement een eigen berging bevind.

Brielle
Brielle, een bruisende stad met vele restaurants, bars, winkels en supermarkten.
Brielle is centraal gelegen wat betreft de industrie/strand en duinen/winkels en Rotterdam op 30 km afstand. De Europoort, Botlek en de 2e Maasvlakte op 15 km afstand, waardoor het ook voor de expats een zeer unieke en ideale stad is om te verblijven.

Ook kan je genieten van het strand of de vele terrasjes in de stad op loopafstand. Voor de natuurliefhebber is er ook aanbod. Bij de Brielse maas kan je fietsen, varen, wandelen en zwemmen.

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 925,- tot € 1.250,-
Woonoppervlakte
64 t/m 103 m²
Inhoud
179 t/m 288 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer