Commandeurslaan,
Heemskerk

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Gelegen op slechts 15 minuten lopen van het levendige centrum van Heemskerk.

Op de benedenverdieping bevinden zich de woonkamer en keuken, uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur.

Op de eerste etage vind je drie comfortabele slaapkamers die voldoende ruimte bieden voor zowel ontspanning als opslag. Voor wie meer ruimte nodig heeft, hebben sommige woningen een zolder die de mogelijkheid biedt om een extra slaapkamer te creëren.

Locatie:
De wijk kenmerkt zich als sociaal en kindvriendelijk, met diverse voorzieningen zoals winkels, sportfaciliteiten, een zwembad en natuur in de directe omgeving. Het centrum van Heemskerk, met zijn winkels, restaurants en gezellige terrasjes, is op loop- of fietsafstand van de woning. De snelweg A9 is binnen enkele minuten bereikbaar.

Voor natuurliefhebbers en sportievelingen is het strand met zijn uitgestrekte duinen gemakkelijk bereikbaar, evenals een sportcentrum met zwembad.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 850,- tot € 1.100,-
Woonoppervlakte
102 t/m 140 m²
Inhoud
290 t/m 385 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer