4+

De Bankier,
Tilburg

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

De Bankier is hét nieuwe icoon van Tilburg. De Bankier biedt integere luxe voor bewoners die houden van kwaliteit in een 76 meter hoge woontoren.

Vanuit dit appartementencomplex in hartje centrum wandel je zo naar het Tivolipark, naar een prachtige film bij Cinecitta, naar het station of naar de Spoorzone. Een lekker hapje en een drankje bij de rooftopbar van de overburen in het oude postkantoor of cultuur snuiven in diverse musea: het leven bruist. De Spoorlaan is de plek waar oud en nieuw, ruig en verfijnd, wonen en werken versmelten. De Spoorlaan is een bron van dynamiek.

De Bankier dankt haar naam aan het monumentale pand dat in 1954 werd gebouwd voor de bank van Van Mierlo en Zoon aan de Spoorlaan 346 te Tilburg. Later werd de bank Van Mierlo en Zoon overgenomen door ABN Amro. ABN Amro was tot 1982 gehuisvest in het pand totdat zij verhuisden naar een andere locatie. Dit ruim vijfenzestig jaar oude iconische pand wordt door De Bankier nieuw leven in geblazen. Het bankgebouw bleef volledig behouden en kenmerkende stijlelementen van de bank komen terug in de entree van de woontoren. Zo kent De Bankier een zeer rijke historie.

De royale entree, die bijna 6 meter hoog is, heeft een luxe uitstraling met een knipoog naar het verleden. Er is zoveel mogelijk aansluiting gezocht met de stijlelementen vanuit het monumentale bankgebouw van Van Mierlo en Zoon. Vloeren en lambrisering van natuursteen in blokvorm met sierpleisterwerk boven de lambrisering. Strakke, naadloze akoestische plafonds. Vanuit de royale hal heb je toegang tot de privéruimte met de twee personenliften en het trappenhuis.

In de gezamenlijke parkeergarage bieden wij enkele parkeerplaatsen los te huur aan.

Verder hebben alle appartementen twee fiets parkeerplaatsen in de fietsenstalling op de 1e verdieping. De fietsenstalling is via een aparte entree met de trap te bereiken. Middels een fietstransportsysteem kan je de fiets, zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven, nagenoeg zonder krachtsinspanning begeleiden.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 855,- tot € 1.225,-
Woonoppervlakte
52 t/m 96 m²
Inhoud
135 t/m 250 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer