De Baron,
Eindhoven

Momenteel 1 woning(en) beschikbaar

Eindhoven staat bekend als de design hoofdstad van Nederland die barst van de energie, creativiteit en innovatie. Het bruisende centrum van Eindhoven bevat talloze winkelgelegenheden, cafés, restaurants, musea, een schouwburg, het muziekcentrum Frits Philips en een casino. Wonen in Eindhoven is zo bijzonder vanwege de combinatie tussen technologische ontwikkeling en het Brabantse gevoel voor sfeer en ambiance.

Het Regentekwartier ligt vlakbij de eerste Philipsgebouwen, pal naast het fraai gerestaureerde industriële monument 'De Witte Dame' en woontoren 'De Regent'. Het is een unieke woonlocatie doordat het complex midden in het centrum gelegen is.

Kiest u voor een comfortwoning in de Baron? Dan kiest u voor optimaal woongenot dichtbij de faciliteiten van de stad. De 42 luxe comfortwoningen beschikken over ruime buitenruimtes en zijn gebouwd volgens de maatstaven van de modernste techniek. De oppervlaktes van de appartementen variëren van 87 tot 257 m2. De woningen zijn ruim en veilig en zijn voorzien van een luxe keuken en badkamer met douche en ligbad. Het ontbreekt u aan niets. Iedere woning heeft een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage onder het gebouw. De Baron staat garant voor zorgeloos wonen!

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 1.045,- tot € 1.890,-
Woonoppervlakte
87 t/m 257 m²
Inhoud
256 t/m 625 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer