6+

De Dijkgraef,
Gouda

Momenteel 1 woning(en) beschikbaar

Net buiten het historische centrum van Gouda staat het complex De Dijkgraef aan het water van de Winterdijk. Het complex bestaat uit 36 3- en 4-kamer appartementen met een oppervlakte variërend van 80 m² tot 110 m².

De Dijkgraef is een echte blikvanger op de Winterdijk. De strakke lijnen, de balustrades van de balkons en de hoge kozijnen van het complex blijven je verassen. Het lijkt wel alsof je iedere keer weer iets anders ziet! Om het complex heen loopt water, waardoor het letterlijk lijkt alsof je echt op een dijk woont.

In het midden van alle voorzieningen
De Winterdijk is centraal gelegen. Het park ‘Van Bergen IJzedoornpark’ ligt op slechts een paar minuten fietsen. Ook qua het openbaar vervoer en ligging ten opzichte van de snelweg is uiterst gunstig! Stap bijvoorbeeld op de trein en je bent 18 minuten in Utrecht of Rotterdam! In de omgeving heb je een groot aanbod aan horeca, winkels en bijvoorbeeld sportscholen en sportverenigingen.

Wonen in Gouda
Gouda heeft een prachtig historische binnenstad. Je kan er nog zo vaak komen, toch zie je iedere keer weer nieuwe plekken en dingen! Naast historie kom je in Gouda de geschiedenis van bijna alle eeuwen tegen. De gebouwen zijn namelijk bewaard gebleven en hier is tegelijkertijd nieuwbouw bij en naast gebouwd. Zo heb je een heerlijke mix van verschillende bouwvormen, stijlen en dus ook bouwjaren.

Natuurlijk staat Gouda bekend om haar kaas. Maar tegenwoordig staan ze hier ook bekend om de heerlijke stroopwafels en chocolade!

*Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 885,- tot € 1.040,-
Woonoppervlakte
80 t/m 110 m²
Inhoud
210 t/m 290 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer