6+

De Groene Kaap,
Rotterdam

Momenteel 6 woning(en) beschikbaar

De Groene Kaap in vogelvlucht
In totaal zijn er vijf woontorens met een grote diversiteit aan appartementen. Samen vormen deze torens het project De Groene Kaap.

De Groene Kaap is een bijzonder geheel van woontorens, gestapelde stadswoningen, binnentuinen en daktuinen. Ook is er een wandelroute van de hoofdingang tot over de daken. In het midden ontstaat zo een intiem hofje, aangekleed met weelderige beplanting, speelelementen en sfeervolle verlichting in de avond.

De natuurlijke buitenruimtes zijn uniek voor Nederland en nodigen uit tot spontane ontmoetingen, buitenspelen en urban gardening. Met ingemetselde vogelhuisjes en de weelderige beplanting is er altijd iets te zien.

Katendrecht
De Groene Kaap ligt in een levendige buurt en deze woningen zijn dan ook uitermate geschikt voor mensen die er graag op uit gaan. Je hoeft niet ver, want binnen De Groene Kaap zelf is ook voldoende te beleven! Denk aan het sfeervolle plein bij de hoofdentree of natuurlijk de avontuurlijke rondwandeling met panoramisch uitzicht.

Variatie aan woningen
In De Groene Kaap heb je dus volop mogelijkheden om de woning te kiezen die bij jouw leefstijl en levensfase past. Naast zeer ruime eengezins hofwoningen van 160 m² komen er ook 2-kamer appartementen met een woonoppervlakte van 48 m² en grotere stadsappartementen met 3, 4 of 5 kamers. Je hebt hier ook top-appartement met een fantastisch uitzicht over het water, de stad en de groene oase die De Groene Kaap rijk is. Want met haar groene hoftuinen en daktuinen maakt dit bijzondere project haar naam de helemaal waar.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 850,- tot € 2.200,-
Woonoppervlakte
50 t/m 170 m²
Inhoud
125 t/m 435 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer