De Hoge Hout,
Haarlem

Momenteel 1 woning(en) beschikbaar

Een toplocatie aan het Spaarne op loopafstand van het historische centrum van Haarlem.

De Hoge Hout biedt wonen op hoog niveau. Met zijn 80 meter is het veruit het hoogste woongebouw in Haarlem en daarmee gezichtsbepalend voor de stad. Het uitzicht vanuit De Hoge Hout is fenomenaal. Aan de oostzijde Amsterdam en Schiphol. Aan de westzijde de Noordzee. Daartussen liggen de verschillende stadsparken, de bossen en de duinen.

De woonbeleving begint direct bij binnenkomst in de royale entreehal. Door de hoge plafonds is de entree ruimtelijk van opzet. Ook de afwerking en inrichting is van hoog niveau, zodat het altijd prettig thuiskomen is. Blikvanger in de entreehal is de Chit Chat. Dit meubel, waar men even kan zitten, geeft de entreehal een groene uitstraling. Het ontwerp is van een jonge Nederlandse designer Teun Fleskens. In de entreehal bevinden zich ook de brievenbussen en de videofooninstallatie.

De appartementen zijn voorzien van een ruim opgezette hal met toegang tot de royale woonkamer met veel lichtinval en een open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (o.a. vaatwasser, keramische kookplaat, koel- vriescombinatie en combimagnetron). De verschillende type appartementen bieden een of twee slaapkamers, badkamer met bad, afzonderlijke douche, voorzien van een of twee wastafels en separaat toilet. Een groot gedeelte van de appartementen zijn voorzien van inpandige buitenruimte.
Alle appartementen beschikken daarnaast over een parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. Tevens bevinden zich hier de afzonderlijke bergingen.

De appartementen zijn voorzien van vloerverwarming en worden verwarmd en gekoeld door een Warmte- en Koudeopslagsysteem (WKO-systeem). Dit zorgt het hele jaar voor een comfortabel en behaaglijk gevoel. Dit betekent tevens dat er geen radiatoren geplaatst worden waardoor u jouw appartement optimaal kunt inrichten. Koelen kan tot circa 5 graden onder de buitentemperatuur. Daarnaast voorziet het WKO-systeem in het warme tapwater.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 1.000,- tot € 2.475,-
Woonoppervlakte
61 t/m 133 m²
Inhoud
152 t/m 332 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer