4+

De Hooghe Hes,
Rotterdam

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Welkom in de Hooghe Hes! Dit prachtige appartementencomplex ligt op een top locatie in Ommoord, Rotterdam.

Het appartementencomplex is wel 20 verdiepingen hoog en heeft 104 appartementen. Door de hoogte en mooie afwerking van het complex is het dan ook de eye-catcher van de omgeving!

Je woont hier recht boven het winkelcentrum Hesseplaats. Hier heb je alle winkels en voorzieningen die je nodig hebt, en zelfs meer! Je hoeft je geen zorgen te maken over parkeergelegenheid. Parkeren doe je namelijk op een bovengronds parkeerdek, uiteraard op je eigen parkeerplek!

Stad-in-een-stad
In Ommoord woon je in een deelgemeente van Rotterdam. Het is als ware een nieuwe stad in de metropool Rotterdam. Net zoals in een stad, is het aanbod aan voorzieningen in Ommoord hoog. Denk aan meerdere basisscholen, middelbare scholen, medische voorzieningen, supermarkten en anderen detailhandelszaken.

Goede bereikbaarheid!
Je zal het bijna vergeten, maar je woont nog steeds in Rotterdam. Erg fijn, want hierdoor kan je gebruik maken van het uitstekende Openbaar Vervoer netwerk van de metropool. Zo loop je met gemak naar de metro en de bushalte toe. Deze brengen je in ongeveer 15 minuten naar de binnenstad van Rotterdam. Ook wanneer je liever met de auto reist, woon je hier letterlijk op het juiste adres! In een paar minuten rijd je namelijk al op de snelwegen A13, A16, A20 of A29.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 905,- tot € 1.130,-
Woonoppervlakte
95 t/m 115 m²
Inhoud
265 t/m 325 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer