De Houttuin,
Woerden

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

De nieuwe hotspot om te huren!

De appartementen zijn voorzien van compleet afgewerkte keukens van het merk Bruynzeel Olympia Duo en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur van het merk ATAG waaronder een koelvriescombinatie, blokschouw afzuigkap, combimagnetron, inductiekookplaat en vaatwasser.

De badkamer is tevens van alle gemakken voorzien en uitgerust met een douchehoek met verdiepte vloer, douchescherm en/of douchedeur, wastafel met kraan, spiegel en een elektrische handdoekradiator. De muren in de badkamer zijn compleet afgewerkt met wandtegels tot het plafond.

Parkeren kan in de gemeenschappelijke parkeergarage. Deze bevind zich achter toren A. Voor de fietsen is een gemeenschappelijke fietsenstalling aanwezig op de begane grond.

Duurzaamheid:
Bij de bouw van De Houttuin is aandacht besteed aan duurzaamheid: zo is er gebruik gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen en is De Houttuin aangesloten op een duurzaam warmtenet voor warmte en koeling in de woning en het verwarmen van tapwater. Het warmtenet bestaat uit een centrale WKO (ESCo) en een combiwarmtepomp in de woning.

Locatie:
Het gezellige stadscentrum van Woerden ligt op nog geen 10 minuten afstand en wordt geroemd om haar authentieke sfeer en charme en heeft een landelijk karakter. Woerden wordt niet voor niets hoofdstad van het Groene Hart genoemd.

Met het Centraal Station op 5 minuten loopafstand, de uitvalswegen om de hoek en de centrale ligging is dit de ideale omgeving om te wonen!

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 1.090,- tot € 1.370,-
Woonoppervlakte
62 t/m 87 m²
Inhoud
155 t/m 218 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer