3+

De Kiepe,
Enschede

Momenteel 1 woning(en) beschikbaar

De Kiepe is een gezondheidscentrum in de Enschedese wijk Wesselerbrink dat in 2009 is gerealiseerd. Het centrum huisvest ondermeer een HOED-praktijk (Huisartsen-Onder-Één-Dak), een apotheek, een fysiotherapiepraktijk, een tandartsenpraktijk, een prikpost van het MST, een podotherapiepraktijk en een logopediepraktijk. Daarnaast biedt het complex plaats aan veertien appartementen.

Per verdieping zijn twee appartementen gebouwd met een oppervlakte die varieert van 105 tot 111 vierkante meter. Alle appartementen hebben een luxe keuken, twee slaapkamers, een riant balkon en vloerverwarming in de badkamer en in de woonkamer.
Onder het complex bevinden zich garages en een ondergrondse stalling. Direct naast het gebouw is een groot parkeerterrein met gratis parkeren.

Op het dak van het gezondheidscentrum is een daktuin aangelegd. Dit sedumdak vangt het regenwater op en is tevens een natuurlijke isolatie. Daarnaast is het gebouw voorzien van zonnecollectoren.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 950,- tot € 1.050,-
Woonoppervlakte
105 t/m 111 m²
Inhoud
295 t/m 315 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer