20+

De Overkamptoren,
Dordrecht

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Wonen in Parktoren Overkamp betekent wonen in een comfortabel appartement met een panoramisch uitzicht. Gelegen aan het fraaie, uitgestrekte Overkamppark en op de grens van de geliefde wijk Dubbeldam. Dat alles op een korte afstand van de Dordtse binnenstad en het groene buitengebied.

In het appartementencomplex Parktoren Overkamp heb je de keuze uit 3 verschillende type appartementen variërend tussen 3-en 4-kamer appartementen.

In de Parktoren zal het je aan niets ontbreken. Zo is het winkelcentrum, zorgvoorzieningen, een sportboulevard en het historisch centrum van Dordrecht binnen handbereik.

Privacy en veiligheid
Parktoren Overkamp beschikt over een ruim entree voorzien van twee liften en een trappenhuis. Met vier appartementen per verdieping wordt volop privacy geboden.

Locatie en bereikbaarheid
Parktoren Overkamp is gelegen aan de zuidoostzijde van Dordrecht aan de Overkampweg. Vanaf de locatie heb je een snelle aansluiting op de Rondweg van Dordrecht (N3), de A16 (Breda-Rotterdam) en de A15 (Rotterdam-Nijmegen).

Openbaar vervoer
Op loopafstand is de bushalte Ziekenhuis Dordwijk gelegen (buslijnen 1, 7, 13, 16, 19, 166, 168, 175, 388). Vanaf deze halte ben je binnen 15 minuten in het centrum van Dordrecht of op het Centraal Station. Het treinstation Dordrecht Zuid loop je ook gemakkelijk aan!

Dordrecht
Dordrecht is al jaren een aantrekkelijke woon- en werkstad. Dit komt door het historische centrum, een groot aanbod aan cafés, restaurants, winkels en cultuur. Wat Dordrecht ook populair maakt is dat het op korte afstand van Rotterdam én het Nationaal Park De Biesbosch ligt.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 995,- tot € 1.175,-
Woonoppervlakte
105 t/m 120 m²
Inhoud
265 t/m 300 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer