22+

De Tourmalijn,
Ridderkerk

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Op de plek waar de rivieren Noord, de Lek en de Maas elkaar ontmoeten, verrijst Tourmalijn: een prachtig complex op een unieke locatie. Het complex telt maar liefst 66 huurappartementen.

Makkelijke locatie
Het centrum van Ridderkerk met alle voorzieningen ligt op een steenworp afstand. Per auto is de locatie via de snelwegen A15 en A16 uitstekend te bereiken. Mocht je liever met het openbaar vervoer reizen, dan kun je voor de deur op de Fast Ferry stappen. Je loopt dan binnen 15 minuten naar de binnenstad van Rotterdam of naar het historische centrum van Dordrecht.

Kerken
De naam "Ridderkerk" zegt het stiekem al, er zijn veel kerken te vinden in het dorp. Het zijn er wel 22! Gelukkig hoef je niet gelovig te zijn om hier te mogen wonen, alleen er naar kijken mag natuurlijk ook! De Kerkensingel is de straat waar toeristen voor naar Ridderkerk komen. Het is een straat met een kleine gracht en prachtige statige huizen.

Fairtrade winkelen
Ridderkerk heeft de titel “Fairtrade gemeente”. Dit laat zien dat zowel gemeente als inwoners, horeca, bedrijven en instellingen fairtrade belangrijk vinden en er actief aandacht aan besteden. Hier kun je dus met een gerust hart winkelen! Het winkelhart van Ridderkerk is deels overdekt winkelen maar ook een deel winkelen in historisch buitengebied.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 880,- tot € 2.025,-
Woonoppervlakte
70 t/m 265 m²
Inhoud
180 t/m 690 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer