De Zwanenbloem,
Groesbeek

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Een rijke geschiedenis, gevarieerde natuur én gastvrijheid, dat is Wijchen. Van middeleeuwse kastelen tot wandelpaadjes door de bossen; van een gezellig terrasje tot de rust in het groene landschap. In Wijchen kan je alle kanten op!

In de wijk De Drulse beek is het schitterende nieuwe appartementencomplex De Zwanenbloem opgeleverd. De Zwanenbloem is gelegen aan de Tuier in Groesbeek. In de Zwanenbloem is het comfortabel wonen. Het karakteristieke gebouw, geheel in de jaren-30-stijl, is fantastisch gelegen in een groene setting op steenworp afstand van het centrum van Groesbeek.

Het appartementencomplex de Zwanenbloem bestaat uit 4 bouwlagen met totaal 22 appartementen. De appartementen zijn variërend in grootte van circa 75 m² tot circa 86 m² gbo. In totaliteit zijn er 11 verschillende plattegronden. Op 1 appartement na beschikken ze allemaal over een balkon of een terras.

De appartementen op de eerste drie woonlagen hebben allemaal 2 slaapkamers. De appartementen op de bovenste verdieping hebben één slaapkamer. De afwerking van de appartementen is van hoge kwaliteit. Alle appartementen worden opgeleverd inclusief luxe keuken en badkamer, afgewerkte wanden en PVC vloeren. Uiteraard beschikt ieder appartement over een eigen parkeerplaats en berging in de ondergrondse parkeerkelder.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 800,- tot € 1.000,-
Woonoppervlakte
75 t/m 86 m²
Inhoud
225 t/m 258 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer