Deinzestraat / Bornemstraat,
Breda

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Royale senioren patiobungalows met slaapkamer op de begane grond en gelegen aan de Deinzestraat en Bornemstraat in de wijk Wisselaar op loopafstand van winkelcentrum Hoge Vught. De kwadrantwoningen zijn allen voorzien van een berging, een carport en een afgesloten tuin.

Breda, een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. En uitgeroepen tot beste binnenstad van Nederland! Breda is in de loop der jaren uitgegroeid tot een moderne stad met, dankzij haar historische decor, een geheel eigen, gezellige sfeer. Het rijke verleden en het bruisende heden gaan naadloos in elkaar over. Een trendy winkelaanbod, prachtige monumenten en natuurlijk de Brabantse gastvrijheid in de vele tientallen cafés, restaurants en terrassen, Breda heeft het allemaal!

In de nabijheid van de woningen bevindt zich het winkelcentrum Moerwijk met een grote diversiteit aan winkelvoorzieningen. Tevens zijn er diverse sportfaciliteiten (schaats-, wieler-, en squashbaan, zwembad e.d.), een park, voortgezet- en basisonderwijs, in- en uitvalswegen binnen enkele minuten bereikbaar.

Op de begane grond treft u de hal aan welke toegang geeft tot de lichte woonkamer van zo'n 30 m2 en de gerenoveerde semi-open keuken. Tevens beschikt de benedenverdieping over een ruime slaapkamer van zo'n 14 m2 en gerenoveerde badkamer met douche, toilet en wastafel. Zowel vanuit de keuken als de woonkamer komt u uit in de zonnige patio tuin. Op de verdieping zijn nog een tweede ruime slaapkamer van 14 m2 en een inbouwkast gelegen. Alle woningen hebben een carport aan de voorzijde van de woning.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 969,- tot € 980,-
Woonoppervlakte
85 m²
Inhoud
241 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer