Erasmuslaan,
Heemstede

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

In de Geleerdenwijk in Heemstede liggen deze charmante woningen, genesteld in een rustige omgeving met voldoende parkeergelegenheid. Met een unieke L-vormige woonkamer biedt deze woning een comfortabele leefruimte die uitnodigt tot ontspanning en gezelligheid.

De achtertuin, direct bereikbaar vanuit de woonkamer, vormt een verlengstuk van het leefgedeelte, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan.

De open keuken, voorzien van moderne inbouwapparatuur, creëert tevens een open en verbonden sfeer tussen de keuken en de woonkamer.

Met drie slaapkamers biedt deze woningen voldoende ruimte voor een gezin of stelt het je in staat om een thuiskantoor of hobbyruimte te creëren. De badkamer is uitgerust met een praktische douchehoek, wastafel en toilet, waardoor alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik zijn.

Op de overloop bevindt zich een handige bergkast met de CV-opstelling en aansluiting voor de wasmachine. Bovendien is er een vliering die bereikbaar is via een vlizotrap, waardoor extra opslagruimte beschikbaar is voor seizoensgebonden spullen of andere benodigdheden.

Locatie:
De woningen zijn gelegen in de rustige ‘Geleerdenbuurt’ in Heemstede. Op fietsafstand bevindt zich het centrum met de gezellige winkelstraten Binnenweg en Raadhuisstraat. Hier vind je hoog gekwalificeerde winkels waar in ruime mate wordt voorzien in het aanbod van de dagelijkse boodschappen en een divers winkelaanbod. In de nabije omgeving vindt je een gevarieerd aanbod in uitstekend basis- en voortgezet onderwijs, kinderopvang en sportverenigingen. Recreëren kun je doen in het nabijgelegen wandelbos Groenendaal. Op fietsafstand vindt je tevens de Amsterdamse Waterleidingduinen, het Nationaal Park Kennemerland, het strand en het bruisende centrum van Haarlem. De woningen zijn gunstig gelegen t.o.v. openbaar vervoer en diverse uitvalswegen in de richting van Amsterdam, Schiphol, Den-Haag en Alkmaar.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 1.200,- tot € 1.350,-
Woonoppervlakte
89 m²
Inhoud
275 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer