9+

Fontainebleau-, Finistere- en Neverslaan,
Eindhoven

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Deze zeer compleet uitgeruste woningen, gelegen in een rustige en groene omgeving, staan garant voor zeer comfortabel wonen, ...wonen met allure!

Eindhoven heeft zich ontwikkeld tot een dynamisch en vooraanstaand centrum van technologie, bedrijvigheid, onderwijs en cultuur in Noord-Brabant. Het moderne stadscentrum, de futuristisch ogende bedrijfsterreinen en de royaal uitgebouwde woningen omgeven met veel groen bepalen de aanblik en het karakter van de stad. Het omringende Kempische landschap maakt Eindhoven tot een zeer aantrekkelijke stad om in te wonen, leven en werken. De aanwezigheid van een regionale luchthaven en een aantrekkelijk winkelhart van internationale allure geven Eindhoven een speciale plaats op zowel nationaal als internationaal niveau. Een groot en breed aanbod van onderwijsinstellingen, een veelzijdig cultuur- en verenigingsleven en een overvloed aan recreatieve mogelijkheden benadrukken nog eens het dynamische en aantrekkelijke karakter.

Achtse Barrier biedt alle voorzieningen. Alle denkbare voorzieningen zijn in de wijk aanwezig. Temidden van een groot aantal plantsoenen en speelweiden zijn er een compleet en gevarieerd winkelcentrum, een postkantoor en een bibliotheek te vinden. De Achtse Barrier telt maar liefst drie peuterspeelzalen en vijf basisscholen en er zijn huisarts- en tandartspraktijken en een apotheek. Voor sport en ontspanning vindt u er een zeer moderne sporthal en in de nabije omgeving liggen een overdekt en openlucht zwembad, sportparken en tennishallen.

De woningen zijn zeer ruim en luxueus uitgevoerd en van een hoog afwerkingniveau. Alle woningen zijn voorzien van een ruime tuin die vanuit de woning en de garage bereikbaar is via een riant terras. Naast drie comfortabele slaapkamers en een royale badkamer met ligbad, douche en tweede toilet, zijn de woningen voorzien van een grote afgewerkte zolderkamer. De keuken is uiterst praktisch ingericht. In de helft van het aantal woningen is een open keuken aangebracht; de overige woningen hebben een dichte keuken. In de ruime L-vormige woonkamer is een moderne open haard aangebracht. Naast de voordeur, waarboven een luifel hangt, is een buitenkraan aangebracht en op de eerste verdieping is een raam in de zijgevel geplaatst. Het gehele pand is uitwendig voorzien van hardhouten kozijnen en isolerende beglazing.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 1.105,- tot € 1.230,-
Woonoppervlakte
118 m²
Inhoud
330 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer