2+

Geneve,
Hoofddorp

Momenteel 1 woning(en) beschikbaar

Kleinschalige complex gelegen in het bruisende centrum van Hoofddorp.

Elk appartement beschikt over een gezellige woonkamer met een open keuken, compleet met inbouwapparatuur om het koken zo gemakkelijk mogelijk te maken. Je hebt de keuze uit één of twee slaapkamers, een apart toilet, en een badkamer met een wastafel en een douche. En voor diegenen die wat extra ontspanning zoeken, hebben enkele appartementen zelfs een ligbad. Een aparte berging biedt ruimte voor je wasmachine en droger, waardoor je altijd een opgeruimde leefruimte hebt.

Het complex is gelegen in het hart van Hoofddorp, rond het levendige Marktplein/Beursplein. Hier heb je alles binnen handbereik. Geniet van een gevarieerd winkelaanbod, uitstekende restaurants, bioscopen, theaters en een bibliotheek, allemaal op loopafstand.

Voor degenen die regelmatig reizen, biedt de locatie uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer. Met verschillende bushaltes om de hoek en het NS-station nabij, zijn steden als Amsterdam, Haarlem, Leiden, Den Haag en zelfs Schiphol gemakkelijk bereikbaar.

Vlakbij vind je ook het winkelcentrum Winkelstad, met meer dan 300 winkels. Hier vind je alle grote winkelketens, waardoor je voor al je winkelbehoeften niet ver hoeft te zoeken.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 935,- tot € 1.095,-
Woonoppervlakte
74 t/m 95 m²
Inhoud
184 t/m 247 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer