Gubbelstraat,
Maastricht

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Luxe ruime appartementen gelegen op uitstekende locatie aan de Gubbelstraat in hartje Maastricht, in de directe nabijheid van de markt, winkelcentrum Mosae Forum en de Maas.

Mosae Forum is het nieuwe winkel-woon- en werkgebied in het centrum van Maastricht. Eeuwenoude historie en moderne architectuur ontmoeten elkaar hier tussen Markt en Maas.
Vanuit uw appartement loopt u zo de gezelligheid van terrassen, cafés en restaurants van de Maastrichtse binnenstad tegemoet. Ook op winkelgebied valt er van alles te ontdekken en te beleven. Het echte winkelhart ligt voornamelijk rondom de Munt straat, Nieuwstraat, Grote Staat en Kleine staat, maar voor de dagelijkse behoeften kunt u terecht bij het winkelcentrum Mosae Forum. De belangrijkste uitvalswegen richting A2, A79 en de Belgische grens zijn in de nabijheid gelegen. Het NS-station bevindt zich op loopafstand. Kortom, u kunt hier optimaal genieten van volop leefklimaat in combinatie met luxe wooncomfort.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 1.065,- tot € 1.415,-
Woonoppervlakte
87 t/m 104 m²
Inhoud
226 t/m 270 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer