2+

Haga Lucia,
Breda

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Het complex is gelegen aan de Luciastraat in Breda vlakbij de gezellige “Haagse Markt” met zijn winkels en diverse horecagelegenheden. Het bruisende centrum van Breda is op enkele autominuten bereikbaar net als de diverse uitvalswegen.

Het complex bestaat uit twee onderscheidende gebouwen: een op zich zelf staand gebouw met 46 appartementen bestaande uit 5 woonlagen en een op zich zelf staand gebouw waarin 14 appartementen zijn gesitueerd. Dit laatste gebouw is voorzien van een inpandig woonzorgcentrum van Thebe.

De grootte van de appartementen varieert tussen circa 70 m2 en 103 m2. Door de heerlijke rust om je heen, kun je genieten op je riante balkon. Alle appartementen beschikken over een eigen toegewezen parkeerplaats op naastgelegen parkeerterrein en een eigen berging op de begane grond van het gebouw.

Het complex beschikt verder over een lift waardoor je appartement altijd gemakkelijk bereikbaar is.

Princenhage is een voormalige gemeente en tegenwoordig een wijk gelegen in het zuidwesten van de gemeente Breda in de provincie Noord-Brabant. De oude dorpskern rond de Haagsemarkt is nog goed zichtbaar. Tevens is de Princenhage bereikbaar via stadslijn 4. Princenhage ligt tussen de Ettensebaan, Princenhagelaan en de Dr. Struykenstraat. De Haagweg is een belangrijke verbindingsweg naar Breda Centrum. Aan de overzijde van de Ettensebaan is de Woonboulevard Breda.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 1.035,- tot € 1.170,-
Woonoppervlakte
70 t/m 103 m²
Inhoud
175 t/m 258 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer