Het Hof van Uithoorn,
Uithoorn

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Deze woningen zijn gelegen in Legmeer-West, een buurt in Uithoorn die perfect is voor gezinnen met kinderen. Gebouwd in 2014, zijn ze helemaal bij de tijd en bieden ze alle moderne gemakken.

Er zijn twee soorten woningen beschikbaar, met respectievelijk 119m2 en 123m2 aan ruimte, inclusief tussen- en hoekwoningen.

Bij binnenkomst vind je een entree/hal met garderobe en toegang tot een toilet.

De woonkamer is ruim en licht, met directe toegang tot de achtertuin.

De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van het huis en is uitgerust met alle benodigde inbouwapparatuur, zoals een koelkast met vrieslades, een combi-magnetron en natuurlijk een vaatwasser.

De badkamer beschikt over een ligbad, douche, dubbele wastafel en een tweede toilet.

Op de grote, open zolder vind je onder andere de technische ruimte met de cv-ketel en aansluiting voor de wasmachine.

Locatie:
De woningen liggen in de aangename en kindvriendelijke wijk Legmeer, een groene en rustige omgeving met een speelveld en het Legmeerplein winkelcentrum op loopafstand. Voor een uitgebreider winkelaanbod zijn de nabijgelegen winkelcentra Amstelplein en Zijdelwaard gemakkelijk bereikbaar.

De dichtstbijzijnde supermarkt en middelbare school zijn op fietsafstand, terwijl kinderopvang, basisschool en bushaltes op loopafstand te vinden zijn. De woning heeft een gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen.

In het dorp vind je winkels voor dagelijkse boodschappen en enkele speciaalzaken. Het centrum biedt ook diverse gezellige horecagelegenheden. Voor meer winkelmogelijkheden kun je naar het nabijgelegen Mijdrecht gaan.

Het busstation van Uithoorn en de (nog in aanleg zijnde) tramlijn naar Amsterdam liggen op korte afstand. Daarnaast zijn er diverse andere voorzieningen, zoals lagere en middelbare scholen en directe toegang tot snelwegen richting Amstelveen, Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Haarlem.

Met de fiets ben je snel bij het Wickelhofpark en natuurgebied Marickenland, wat diverse mogelijkheden biedt voor wandelen, fietsen en recreatie. Op fietsafstand vind je ook verschillende sportfaciliteiten, waaronder een voetbalclub, golfbaan, korfbalvereniging en hockeyclub.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 1.280,- tot € 1.330,-
Woonoppervlakte
119 t/m 123 m²
Inhoud
280 t/m 350 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer