2+

Holland Park,
Diemen

Momenteel 6 woning(en) beschikbaar

Holland Park is een spraakmakende nieuwbouwwijk in Diemen-Zuid. De wijk is ontworpen door architect en stedenbouwkundige Sjoerd Soeters, die zich heeft laten inspireren door plekken met een eigenzinnig karakter zoals de Amsterdamse Jordaan en De Pijp. Holland Park is een wijk die bruist en waar de ondeugende knipoog naar de Amsterdamse grachtengordel je niet kan ontgaan.

Verdeeld over twee appartementencomplexen vindt je een zeer grote variatie aan appartementstypen, van compacte appartementen van 50 m2 tot luxe penthouses van bijna 200 m2. De appartementen zijn allen luxe afgewerkt, voorzien van een designkeuken met inbouwapparatuur en een comfortabele badkamer.

Locatie en omgeving:
Het appartementencomplex is gunstig gelegen en biedt alle gemakken binnen handbereik. Zo vind je op een steenworp afstand al een diversiteit aan voorzieningen, zoals winkels, sportfaciliteiten, restaurants, cafés en scholen.

Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij winkelcentrum "Kruidenhof" en "Diemerplein", welke op loopafstand liggen, maar ook het Arena gebied met Pathé bioscoop, Ziggo Dome, AFAS live en natuurlijk de Johan Cruijff Arena zijn in de buurt.

Qua bereikbaarheid zijn deze appartementen echt ideaal gelegen. Het openbaar vervoer, met het nabijgelegen station Diemen Zuid, is op loopafstand te bereiken. Daarnaast zijn de uitvalswegen A1, A2 en A10 gemakkelijk en snel te bereiken, waardoor je in no time in bijvoorbeeld Amsterdam bent. Verschillende busverbindingen, waaronder bus 44, 287 en 757, zijn eveneens op loopafstand te vinden.

In de nabije toekomst komt er nog een kinderdagverblijf, een basisschool, 3 speelplaatsen en een park, waar kinderen kunnen spelen. Voor groen-liefhebbers en (hard)lopers is het eveneens een heerlijke buurt. Zo is het Diemerbos zeer dichtbij, alwaar je heerlijk kunt genieten van ‘t groen of kunt wandelen met de hond. Kortom, een zeer centrale en gezellige locatie met een uitstekende bereikbaarheid.

Parkeren:
Holland Park is een autoluwe wijk in Diemen, met blauwe parkeerzones. Alle appartementen zijn voorzien van één parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 1.204,- tot € 3.839,-
Woonoppervlakte
46 t/m 188 m²
Inhoud
120 t/m 489 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer