Irislaan,
Badhoevedorp

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

De hoek- en rijwoningen aan de Irislaan zijn ruim, energiezuinig en goed bereikbaar. Of je nu 3 of 4 slaapkamers nodig hebt, deze woningen bieden de ideale ruimte voor jou en/of je gezin.

De woningen zijn voorzien van een ruime woonkamer met witte open keuken in hoek- of U-opstelling. De keukens zijn voorzien van hoogwaardige ATAG inbouwapparatuur veel opbergruimte. Hier wordt koken een waar genot!

Op de verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers.
De badkamer biedt een heerlijk ligbad, een aparte douche, een wastafel met twee kranen, een eigentijdse designradiator en een tweede toilet.

Achter in de tuin staat ook nog een vrijstaande houten berging, voor extra opbergruimte. De tuin is via een achterom (steeg) te bereiken, handig voor de fietsen!

Locatie:
De woningen zijn gelegen in een rustige kindvriendelijke woonwijk grenzend aan park Quatrebras, gelegen net onder de rook van Amsterdam. Door het autoluwe karakter van de wijk is het uitermate geschikt voor een gezin.
De woningen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer om de hoek. Daarnaast is een gevarieerde keuze aan goede basisscholen te vinden in het dorp en zijn er uitgebreide sportfaciliteiten in de nabije omgeving te vinden, zoals het zwembad, sportscholen, atletiek en voetbalverenigingen, en de tennis en padelbanen.

Parkeren doe je gewoon gratis voor de deur van de woning, waar altijd voldoende parkeergelegenheid is, en met de auto ben je binnen enkele minuten bij alle belangrijke uitvalswegen, zoals de A4, A5, A9, en A10.
Ook voor de zakenreiziger is de bereikbaarheid tot het openbaar vervoer ideaal. Zo is Schiphol in no-time te bereiken, evenals steden als Haarlem, Hoofddorp en Den Haag.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 993,- tot € 1.378,-
Woonoppervlakte
119 m²
Inhoud
297 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer