3+

Kerkuil / Blauwvoet / Havik,
Breda

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Breda, een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. En uitgeroepen tot beste binnenstad van Nederland! Breda is in de loop der jaren uitgegroeid tot een moderne stad met, dankzij haar historische decor, een geheel eigen, gezellige sfeer. Het rijke verleden en het bruisende heden gaan naadloos in elkaar over. Een trendy winkelaanbod, prachtige monumenten en natuurlijk de Brabantse gastvrijheid in de vele tientallen cafés, restaurants en terrassen, Breda heeft het allemaal!

De eengezinswoningen liggen in de kindvriendelijke wijk Paradijs. Deze wijk kenmerkt zich door een groene en rustige omgeving waar voornamelijk laagbouw is gebouwd. Het uitgebreide winkelcentrum Heksenwiel ligt nabij de woningen waardoor er voor de dagelijkse voorzieningen niet ver gereisd hoeft te worden. Mocht u toch wat anders nodig hebben bieden diverse uitvalswegen uitkomst. Behalve twee basisscholen bevindt zich ook een school voor voorgezet onderwijs nabij de woningen.

Entree aan de voorzijde van de woning. Via de hal met daarin een toiletruimte, de meterkast en de trap, heeft u toegang tot de open keuken. Direct grenzend aan de keuken bevindt zich de woonkamer van ruim 18 m2. Via de woonkamer heeft u doormiddel van openslaande deuren toegang de zonnige achtertuin met berging. Via de vaste trapopgang naar de eerste verdieping komt u op de overloop uit. De overloop geeft u toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van ligbad, wastafel en toilet en een wasmachineaansluiting. Via een vaste trap bereikt u de open zolder. Vanwege de aanwezigheid van een dakraam is hier een vierde slaapkamer te realiseren.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.
**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 924,- tot € 934,-
Woonoppervlakte
95 m²
Inhoud
271 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer