8+

Kluizeweg,
Arnhem

Momenteel 2 woning(en) beschikbaar

Algemeen
Arnhem is een aantrekkelijke stad om te wonen, te werken en te recreëren. Arnhem en wijde omgeving is overdadig met groen bedeeld. Parken als Sonsbeek, Zijpendaal, Mariendaal en Hoge Veluwe geven haar de reputatie van Parkstad. Het stadscentrum heeft een uitstekend winkel- en uitgaansbestand waarin onder andere alle toonaangevende detailhandelketens vertegenwoordigd zijn. Arnhem is vanuit de Randstad per auto en trein makkelijk te bereiken. Het Duitse Ruhrgebied ligt vlakbij.

Veluwestaete
Het complex Veluwestaete, gebouw in 1966, is gelegen aan de Kluizeweg en bestaat uit twee gebouwen van 11 verdiepingen. Elk complex bestaat uit 66 appartementen, in totaal zijn er 132 appartementen aan de Kluizeweg. Er zijn twee types, namelijk 2- en 3-kamer appartementen. De 2-kamer appartementen zijn 77m2 en de 3-kamer appartementen 92m2. Alle appartementen beschikken over een balkon en een externe berging op de begane grond. Tussen de twee complexen bevinden zich garageboxen die los te huur zijn.

De ligging is ideaal te noemen: aan de noordzijde van de fraaie stadswijk Cranenvelt, pal bij het beroemde dierenpark Burgers Zoo en het Openluchtmuseum, in een schitterende woonomgeving. Het vele groen en de kwaliteit van de overige bebouwing in de wijk dragen hieraan ook hun steentje bij.

De appartementen
De woningen zijn bereikbaar met een lift en gelegen aan een galerij aan de noordzijde, waar de keuken en een slaapkamer zijn gesitueerd. De woningen hebben 1 of 2 slaapkamers en een ruime gerenoveerde keuken voorzien van alle inbouwapparatuur. Vernieuwde badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Apart toilet. Elke woning (2 uitgezonderd) heeft een ruim balkon op het zuiden.

Indien je niet woonachtig bent in het appartementencomplex, dan dient bij het huren van een parkeerplaats/garagebox/berging over de huurprijs BTW geheven te worden. Dit betekent dat de huurprijs met 21% BTW wordt verhoogd.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 870,- tot € 935,-
Woonoppervlakte
77 t/m 92 m²
Inhoud
213 t/m 258 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer