Koningsplein,
Tilburg

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Dit appartementencomplex is gelegen aan het Koningsplein in het midden van het bruisende centrum van Tilburg.

De appartementen zijn voorzien van twee of drieslaapkamers en hebben op het balkon vrij uitzicht over het plein.

Verder zijn de appartementen veelal voorzien van een afgesloten keuken en een badkamer met douchemogelijkheid en een separaat toilet.

Parkeren is mogelijk in de ondergelegen openbare parkeergarage welke eigendom is van de gemeente Tilburg.

Voor de boodschappen hoef je maar een paar minuten te lopen naar de supermarkt en op het Koningsplein is iedere zaterdag een markt. Loop naar het theater, het poppodium, je favoriete restaurant, het café en naar de vele winkels in het mooie centrum. Bezoek de bruisende Piushaven met de haven en diverse restaurants, de prachtige Muzentuin en het grote Stadspark. Ook openbaar vervoer, bus en trein, zijn binnen handbereik.

Het Koningsplein is daarnaast ook nog eens volop in ontwikkeling door onder andere een enorme vergroening. Op slechts 50 meter van het appartementencomplex vindt je de Albert Heijn voor de dagelijkse boodschappen en op het Koningsplein is elke zaterdag een gezellige en uitgebreide markt. Het bruisende Tilburgse uitgaansleven, met gezellige terrassen, uitstekende restaurants en sfeervolle cafés, ligt letterlijk om de hoek. Tevens vindt je het Tilburgse Stadspark, de Muzentuin en treinstation Tilburg allen op loopafstand. Bijzonder is dat je met een overdaad aan centrum voorzieningen op loopafstand toch rust ervaart in het appartement. Alles is binnen handbereik vanuit dit appartementencomplex in het stadshart van Tilburg.

Stadsforum en Koningswei:
De komende jaren ontstaat in de ruimte tussen de Schouwburg, concertzaal met kunstcluster, Factorium, Heikese kerk, het Kantongerecht, het paleis-raadhuis en stadhuis een levendig plein: het Stadsforum. Ook het Koningsplein krijgt de komende jaren een metamorfose. Op het Stadsforum komt ruimte voor de markt, de kermis en andere evenementen, zoals Tilburg Zingt. Het verkeer krijgt ook een plek, en het doorgaande verkeer op de Paleisring gaat flink verminderen. Het Stadsforum wordt in de toekomst een stuk groener en klimaatbestendiger. Ook zijn er ingrijpende plannen voor het Koningsplein. Het Koningsplein wordt Koningswei: met een verbinding naar de Piushaven via de huidige Koopvaardijstraat en veel groen. Binnen enkele jaren komt er dus letterlijk een park in "de voortuin" van het appartementencomplex te liggen.

Tilburg:
Tilburg is een stad die barst van de creativiteit, waar je altijd weer verrassende ontdekkingen doet. Hier leerde Vincent van Gogh tekenen en groeide Guus Meeuwis uit van student tot volksheld. Tilburg heeft vele verborgen pareltjes, maar ook spraakmakende musea, zoals De Pont en het Textiel museum en een dwaalgebied vol bijzondere winkels in prachtige historische panden. En wat te denken van de hippe Spoorzone, met restaurants waar je heerlijk kunt eten. Of bezoek de Piushaven voor ontspanning op en aan het water. Tilburg is ook een echte evenementenstad met bijvoorbeeld de Tilburgse kermis, Festival Circolo , Carnaval, de Meimarkt, Koningsdag, Roadburn Festival en Tilburg Ten Miles.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 675,- tot € 750,-
Woonoppervlakte
80 t/m 94 m²
Inhoud
216 t/m 253 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer