Liesveldstraat,
Tilburg

Momenteel 1 woning(en) beschikbaar

Deze woningen zijn gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk "Tuindorp de Kievit".

De woningen zijn middels de garages aan elkaar geschakeld. Via de voordeur betreed je de woning waarnaar je toegang hebt tot de ruime tuigerichte woonkamer, woonkeuken, inpandige garage, separaat toilet en de trapopgang naar de verdieping.

Op de verdieping hebben de woningen een ruime overloop waaraan drie ruime slaapkamers zijn gelegen. De badkamer is tevens ruim van opzet en ingericht met een douche, ligbad, toilet en dubbele wastafels. Tevens bevindt zich op de verdieping een kleine bergruimte.

Enkele woningen hebben een extra dakkamer en een zonneterras.

In de nabije omgeving zijn diverse speelgelegenheden, scholen en kinderopvang, sportvoorzieningen, winkelcentra Heijhoef & Dalem. Ook het Wilhelminakanaal is dichtbij. De woningen zijn gelegen aan een verkeersarme straat met voldoende parkeergelegenheid. In korte tijd zijn tevens de snelwegen richting zowel Eindhoven, Breda als 's-Hertogenbosch bereikbaar.

Wijk:
Tuindorp de Kievit is een fijne wijk in de Reeshof. De wijk is gelegen tussen de doorgaande wegen: Burgemeester Letschertweg, Dongensekanaaldijk en de Langedijk. Tuindorp de Kievit bestrijkt een gebied van 320 hectare, waarvan 18 hectare aan meren, sloten en andere wateren. De wijk is voorzien van verschillende scholen zoals 'OBS Bibit', "De Sporckt", 'De Meander' en 'De Boemerang'. Daarnaast zijn ook andere faciliteiten zoals het Reeshofpark, treinstation Reeshof, winkelcentra Dalem & Heyhoef en diverse sportvoorzieningen aanwezig.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 1.105,- tot € 1.305,-
Woonoppervlakte
140 t/m 170 m²
Inhoud
360 t/m 440 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer