2+

Liverdonk,
Helmond

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Buitengewoon wonen in Helmond! Dat kan in Brandevoort, al vele jaren hét paradepaardje van de nieuwbouw in Brabant.
Brandevoort is een levendige en groene woonwijk met volop variatie in architectuurstijlen: stads en stedelijk enerzijds, dorps en landelijk anderzijds. Hier vind je statige herenhuizen in centrumgebied De Veste, maar ook woningen met de uitstraling van een rustieke Brabantse boerderij in de zogenoemde ‘Buitens’.
Er is veel groen in en rond de wijk, met groenzones en waterpartijen. Ideaal om te wandelen en van de natuur te genieten. De wijk is bruisend, met een winkelcentrum, drie basisscholen, een school voor voortgezet onderwijs, een multifunctioneel centrum, een sportzaal en een wijkhuis. Voor wie meer wil: het stadscentrum van Helmond is dichtbij. En dat van Eindhoven trouwens ook! In Brandevoort kun je dus letterlijk alle kanten op: per auto over de nabijgelegen A270, per trein dankzij het ‘eigen’ station of per fiets via een uitgebreid netwerk van veilige fietsroutes. Kortom, buitengewoon veel woongenot in Brandevoort.
De kern van Brandevoort is De Veste. De Veste doet denken aan een historische binnenstad met grachten, huizen en appartementencomplexen met elk een eigen karakter. Daaromheen zijn de ‘Buitens’ gebouwd. Dit zijn de landelijke woonbuurten van Brandevoort waar het landschap overal zichtbaar is.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**
**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 885,- tot € 1.035,-
Woonoppervlakte
104 t/m 111 m²
Inhoud
386 t/m 434 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer