2+

Lugano,
Hoofddorp

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Lijkt het jou leuk om in het levendige centrum van Hoofddorp te wonen? Dan is dit appartementencomplex gelegen op de hoek van het Burgemeester van Stamplein en het Raadhuisplein in hartje centrum jouw match!

Kies uit een selectie van 75 ruime drie- en vierkamerappartementen, elk voorzien van een balkon, loggia of zelfs een terras, zodat je kunt genieten van het buitenleven zonder jouw appartement te verlaten. Elk appartement is doordacht ontworpen en hoogwaardig afgewerkt met luxe sanitair en een complete keuken, waardoor je je direct thuis voelt.

Het complex bevindt zich te midden van De Vier Meren, met een overvloed aan winkels, restaurants, bioscoop en schouwburg, allemaal op slechts een steenworp afstand. Het wandelbos, met kinderboerderij, (basis-)scholen, sportfaciliteiten en station NS tref je eveneens op korte afstand. Met uitstekende verbindingen naar het centrum van Hoofddorp en daarbuiten, bereik je gemakkelijk Schiphol in slechts een kwartier of de bruisende Amsterdamse binnenstad in een half uur. De nabijheid van de bushalte en de eigen parkeerplaats in de parkeergarage maken reizen een fluitje van een cent.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 1.000,- tot € 1.350,-
Woonoppervlakte
103 t/m 154 m²
Inhoud
258 t/m 385 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer