2+

Mauritius,
Amsterdam

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Genieten van zeilboten die met gebolde zeilen aan de horizon voorbijtrekken en tegelijkertijd wonen in het sprankelende centrum van Amsterdam: dat is wonen in het luxe appartementencomplex Mauritius.

De ligging van Mauritius is schitterend. Naast een prima aansluiting op het wegennet ligt het centraal station op een steenworp afstand. Naast de zeer praktische ligging geniet je bovenal van een heerlijk buitengevoel door het prachtige uitzicht over het IJ en de voorbijtrekkende scheepvaart.

Vanaf het Westerdokseiland liggen alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. Ervaar het plezier van de wervelende hoofdstad Amsterdam met zijn overweldigend aanbod van winkels, kunst, cultuur en theater. Wat dacht je van overdag winkelen met aansluitend een lekkere terraslunch en ‘s avonds naar de avondtentoonstelling in het Van Gogh museum? Mocht je nog zin hebben in een drankje: Amsterdam heeft een royaal aanbod van de beste drinkgelegenheden en clubs. Uiteraard vindt je in Amsterdam voor elke dag van het jaar een restaurant om heerlijk te dineren.

Het Westerdokseiland aan het IJ ligt VOC Cour dat bestaat uit 12 gebouwen met in totaal 366 appartementen. Mauritius maakt hier onderdeel van uit en bestaat uit 40 luxe appartementen.

Elk appartement heeft een eigen buitenruimte met uitzicht over de Cour en Amsterdam of over het IJ. Daarnaast beschikt iedere woning over een vaste parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage.

De appartementen variëren in grootte van 85m2 tot 145 m2 en hebben allemaal een praktische indeling en een hoog afwerking niveau.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 1.528,- tot € 2.109,-
Woonoppervlakte
85 t/m 145 m²
Inhoud
212 t/m 362 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer