14+

Meerrijk - Antony Fokker Blok B5,
Eindhoven

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Meerhoven - Een schitterend stukje Eindhoven

De wijk Meerhoven bestaat uit Grasrijk, Zandrijk, Bosrijk en Waterrijk. Meerrijk vormt het hart van die nieuwe wijk. Wanneer meerrijk helemaal gereed is, wonen hier ongeveer 12.000 inwoners. Meerhoven is gelegen aan de rand van Eindhoven. De wijk heeft de knusheid van een dorp, maar kent dankzij de centrale ligging en goede bereikbaarheid de dynamiek van de grote stad. Meerhoven ligt slechts op 10 autominuten afstand van het centrum van Eindhoven. Dankzij de uitstekende ligging nabij de snelwegen A2, A58 en A67 zijn ook steden als ?s Hertogenbosch en Tilburg in minder dan een half uur te bereiken.

In meerhoven heeft u werkelijk alles bij de hand. Het prachtige Park Meerland en de winkels in Meerrijk zorgen ervoor dat u nooit ver van huis hoeft. Maar natuurlijk is er ook in de omgeving van Meerhoven genoeg te beleven. Houdt u van de natuur, dan voelt u zich niet alleen in Park Meerland thuis, maar ook in de nabijgelegen Kempen, De Oirschotse Heide en de Loonse en Drunense Duinen.

De 10 stadswoningen van B5 zijn gelegen in de daktuin van het cluster Anthony Fokker. Hierdoor ontstaat een intieme sfeer. Kinderen kunnen hier heerlijk buitenspelen en buren koen gezellig bijeen voor een praatje. U geniet hier van de rust, maar tegelijkertijd staat u ook zo op een van de levendige pleinen van Meerijk. De stadswoningen zijn speels van indelingen en kenmerken zich door gevarieerde hoogten. Alle stadswoningen beschikken over een parkeerplaats in de ondergrondse stallingsgarage.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 1.125,-
Woonoppervlakte
145 m²
Inhoud
440 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer