Mondriaan ,
Amsterdam

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Supermooi wonen in Overtoomse Veld, vlakbij de ring en op fietsafstand van de grachtengordel

Wat een geweldig huuraanbod! Eengezinswoningen met twee of drie verdiepingen. Luxe, complete woningen, altijd voorzien van een strakke witte keuken met inbouwapparatuur, luxe badkamer en één eigen parkeerplaats. De afwerking van de woningen is zowel van binnen als buiten uitstekend. Dat is toch heerlijk wonen zo dicht bij de stad.

Overtoomse Veld
Wonen aan de rand van Nieuw-West. Daar heb je ruimte om te wonen. Een tuin en/of (dak)terras, eigen parkeerplaats, veel groen om je heen en alle voorzieningen die je leven comfortabel maken in de buurt. Vanuit je woning loop zo het Rembrandtpark in, het Vondelpark is vlakbij en bij de weidse Sloterplas met zijn jachthaven en watersportcentrum ben je in tien minuten fietsen. Zorgvoorzieningen, kinderopvangcentra en scholen zijn om de hoek. Mondriaan is perfect bereikbaar met de auto én het openbaar vervoer.

Hip wonen in Amsterdam. Dat kan goed in deze buurt. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

Kenmerken
Status
Opgeleverd
Prijs
€ 1.400,- tot € 2.200,-
Woonoppervlakte
96 t/m 144 m²
Inhoud
250 t/m 340 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer