Natuurlijk te Veld,
Eindhoven

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Wonen in het groen

In het noorden van Eindhoven vind je de nieuwe wijk genaamd Buurtschap te Veld. Een bijzondere wijk in aanbouw, met zo’n 670 woningen die in kleine groepjes verspreid in het landschap worden geplaatst. Natuurlijk te Veld is hier onderdeel van met in totaal 101 woningen.

De natuur is de basis en de woningen zijn te gast. Hier woon je letterlijk in het groen samen met je buren, met de stad nabij. Een plek die bereikbaar is voor iedereen door het aanbod van betaalbare en duurzame woningen.

Bij het tekenen van de wijk is het oorspronkelijke en bestaande landschap het vertrekpunt geweest. De structuur met onder meer de bomenlanen, open velden, dichte bossages en houtwallen vormden de basis. Hierdoor is er een groen raamwerk ontstaan met daarin verschillende buurtjes die ‘kamers’ worden genoemd.

Buurtschap te Veld is een tijdelijke woonwijk voor de komende 30 jaar, hierna zal het gebied waarschijnlijk weer terug worden gegeven aan de natuur. Alle gebouwde huizen zijn daarom demontabel en kunnen op een andere plek weer worden opgebouwd.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 1.000,-
Woonoppervlakte
80 t/m 119 m²
Inhoud
240 t/m 357 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer