21+

NEXT,
Eindhoven

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

NEXT is een stoer en high end wooncomplex, dat bestaat uit 3 woontorens met in totaal 23 verdiepingen. In het gebouw vind je 158 appartementen, waarvan 99 in de vrije sector huur. De huurwoningen hebben een oppervlakte van circa 65 tot 109 m2. Je kunt kiezen uit 1 of 2 slaapkamers. Alle appartementen hebben een buitenruimte. NEXT biedt het complete plaatje.

Met smart comfort als basis zijn dit DE appartementen van de toekomst. Denk aan handige Bringme-boxen bij de entree van het gebouw, waar je eenvoudig pakketjes laat bezorgen. Of aan een slim lichtsysteem en slimme sensoren die de luchtkwaliteit meten zodat je appartement comfortabel en fris blijft. En vergeet de vloerverwarming niet.

Strijp-S, ooit het industriële hart van Eindhoven. Grotendeels gevormd door Philips, dat hier in 1916 zijn eerste fabriek vestigde. Het was de opmaat naar een imposant bedrijventerrein dat ook wel ‘de verboden stad’ werd genoemd. Tenslotte mochten enkel Philips-medewerkers de ‘heilige grond’ betreden. Nadat Philips vertrok veranderde het terrein langzaam in de bruisende hotspot van nu. Met hippe horecazaken, luxe woningen, creatieve werkplekken en kick-ass evenementenlocaties. Dat alles op slechts 5 minuten fietsen van het centrum, pal naast het treinstation en met snelweg A2 om de hoek. Reizen van of naar Strijp-S? Sweet & simple!

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 1.030,- tot € 1.650,-
Woonoppervlakte
65 t/m 109 m²
Inhoud
184 t/m 286 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer