Noord XIV II,
Diemen

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Al deze stijlvolle twee-onder-een kapwoningen zijn voorzien van een lichte woonkamer van ruim 40 m². De luxe open keuken is compleet ingericht met een inbouw gaskookplaat, inbouwoven en afzuigkap. De eerste verdieping bestaat uit drie ruime slaapkamers en een badkamer. Een comfortabele ruimte met ligbad, separate douche en tweede toilet. Op de zolderverdieping is een vierde kamer te vinden.

De 10 woningen liggen aan de Heivlinderweg. Ook rondom het huis is er veel ruimte, wat zorgt voor privacy en een vrij gevoel. Naast een voortuin, hebben de huizen een royale achtertuin van 60 m². Parkeren is nooit een probleem. Bij de woning hoort een inpandige garage en ook in de staat is voldoende parkeerruimte. De brede stoepen en rustige, groene straten zijn veilig en kindvriendelijk.

Diemen Noord is een geliefde woonwijk. De nabijheid van Amsterdam en de A10, A9 en A1 zijn sterke punten van deze woonplek. Verder heeft Diemen twee NS-stations met snelle verbindingen naar Amsterdam Centraal en Schiphol. De dynamiek van Amsterdam is dan wel dichtbij, toch is de wijk opvallend rustig en groen. Op loopafstand liggen winkelcentrum het Gruttoplein en het gezondheidscentrum. Ook heeft Diemen verschillende basisscholen en een levendig centrum met restaurants en een theater. Het Diemerbos, de Diemer Vijfhoek en recreatiegebied Overdiemen zijn mooie plekken om te hardlopen en fietsen.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 1.100,- tot € 1.700,-
Woonoppervlakte
110 t/m 130 m²
Inhoud
290 t/m 355 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer