10+

Olof Palmeborg e.o.,
Schiedam

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Welkom bij het project Olof Palmeborg! Je vind prachtige woningen in het appartementencomplex Vallmofäste. Het is een naam die we bijna niet kunnen uitspreken, maar het is de Zweedse naam voor de klaproos. Een klaproos is beeldschool van zowel de binnenkant als de buitenkant, net zoals dit complex. Uiteraard zie je hier overal Zweedse bouwvormen en stijlen terug!

Appartementencomplex Vallmofäste
Het appartementencomplex telt 5 woonlagen met 66 huurappartementen. Het gebouw heeft maar liefst 10 verschillende 3-kamer appartementen. Alle woningen zijn ruim van opzet en beschikken over veel comfort en privacy. Nog een voordeel wanneer je hier komt te wonen: een eigen parkeerplek in de parkeergarage!

Wat ook afgeleid is vanuit Zweden is het vriendelijke karakter wat het complex uitstraalt. Je zult je er direct thuis voelen!

Welkom op het schiereiland
Ook heten we je graag welkom op het schiereiland Sveaparken. Het schiereiland bestaat uit 3 delen. Dit complex ligt in het deel genaamd Sveaborg. Deze oase van rust vind je in het noorden van Schiedam. Niet alleen Vallmofäste is in de Zweedse stijl gebouwd, maar bijna alle woningen op dit schiereiland!

Wonen in de oase van rust
Wat betekend de oase van rust voor jou? Het betekend dat je hier geen doorgaand verkeer hebt. Je hebt de ruimte om te bewegen en genieten. Daarbij woon je nabij veel groen, pleintjes en aan het water! Als je niet beter zou weten, dan zou je haast denken dat het een vakantiepark is!

Voorzieningen binnen handbereik
Voor de dagelijkse behoeften ligt naast het complex een supermarkt, zorgcentrum, fietsenmaker en bakkerij. Er ligt ook een groot winkelcentrum in de buurt: Hof van Spaland. Hier loop je in een kleine 10 minuten naar toe!

Naar het centrum
Vanuit het complex is het centrum van Schiedam binnen 15 minuten te bereiken. Met zowel de auto als met de bus of de tram. Ook het centrum van Rotterdam is niet ver weg. Je bent het snelst in Rotterdam als je met de auto gaat. Maar je kan er natuurlijk ook met gemak naar toe fietsen!

Optimale variatie in Schiedam
Je zou het bijna vergeten, maar het complex ligt toch echt in Schiedam! Schiedam heeft de vijf grootste molens ter wereld en biedt vele cultuur-historische bezienswaardigheden. Schilderachtige wijken en fraaie haventjes domineren een groot deel van Schiedam. Maar dat neemt niet weg dat er alle ruimte is voor modern vermaak. Voor theaterbezoek, gezellige terrasjes en uitnodigende restaurants en cafés.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 810,- tot € 1.085,-
Woonoppervlakte
80 t/m 125 m²
Inhoud
210 t/m 325 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer