Quadrivium,
Zoetermeer

Momenteel 1 woning(en) beschikbaar

Het Quadrivium is een fijn appartementencomplex in de wijk Noordhove, in het noorden van Zoetermeer. Hier heb je verschillende soorten appartementen! Van penthouses tot 3-kamer appartementen, hier zit vást wel iets voor jou tussen!

Wonen in Noordhove
De wijk Noordhove is gelegen tussen het Stadshart van Zoetermeer en het recreatiegebied genaamd Noord Aa. Zo fiets je met gemak naar de Zoetermeerseplas, Noortdhovenseplas en de Benthuizerplas. Naast dat je hier heerlijk kunt recreëren, zitten hier veel sportverenigingen!

Centrale ligging – voorzieningen en scholen
Kom jij hier wonen? Dan heb je een tal van voorzieningen binnen handbereik! Denk aan een supermarkt, waar je in 5 minuten naar toe loopt. Zijn je kinderen nog jong? Dan is het ideaal dat de kinderopvang om de hoek ligt! Maar ook als ze wat ouder zijn en naar de basisschool gaan, loop je daar in 5 minuten heen. Wanneer de kinderen naar het voortgezet onderwijs gaan, zijn ze oud genoeg om zelf naar school te fietsen. Dit doen ze in slechts 6 minuutjes!

Centrale ligging – bereikbaarheid
Naast de vele voorzieningen in de omgeving, is het complex uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Voor het openbaar vervoer loop je 4 minuutjes naar de bus toe, die je onder andere naar het treinstation brengt. Maar je kan natuurlijk ook zelf naar het treinstation fietsen, fiets hier in 5 minuten naar toe! Reis je liever met de auto? Dan zit je in 4 minuten op de snelweg!

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 975,- tot € 1.435,-
Woonoppervlakte
105 t/m 170 m²
Inhoud
275 t/m 445 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer