Stadshagen,
Zwolle

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

12 royale eengezinswoningen gelegen in de nieuwe deelwijk Frankhuis, aan de rand van de jonge wijk Stadshagen, op fietsafstand van het centrum van Zwolle.

De woningen
De royale eengezinswoningen met berging (134 m2) zijn gelegen aan de Broderiestraat en Bastionstraat in de deelwijk Frankhuis. De woningen onderscheiden zich in verschillende types en zijn gelegen rondom een mooi hofje. Alle woningen worden voorzien van duurzame stadsverwarming in combinatie met 2 pv-panelen en hoogwaardige isolatie. Hierdoor kennen de woningen zeer lage woonlasten.

De woningen zijn luxe afgewerkt en voorzien van een open keuken met natuurstenen composietblad en compleet met inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koel- en vriescombinatie en een vaatwasser.
De badkamer heeft een brede wastafel voorzien van 2 kranen en een spiegel met verlichting, douchecabine met glazen deur, ligbad, 2e hangend toilet en een design radiator.

Stadshagen
Inmiddels wordt Stadshagen ruim 16 jaar bewoond. Het is een jonge, moderne wijk waar al meer dan 20.000 mensen wonen, werken, winkelen, leren en recreëren. De woningen zijn gelegen ten noordwesten van het centrum van Zwolle. Binnen 10 minuten sta je in het centrum van Zwolle en even verderop strekt het weidse natuurgebied van Mastenbroek zich voor je uit.

Voorzieningen:
Doordat er veel jonge gezinnen in de wijk wonen zijn er diverse kinderopvangcentra en scholen aanwezig.
Hoewel de binnenstad van Zwolle dichtbij is, beschikt Stadshagen over een eigen centrum met maar liefst 35 winkels. Van grote ketens tot een ambachtelijke bakker, kinderkledingwinkel en een schoenmaker, je kunt er voor al je boodschappen terecht.
Naast het winkelcentrum ligt het Cultuurhuis. Onder dit dak zijn een Informatiecentrum, Wijkservicepunt en bibliotheek gevestigd. Ook vind je er kunstencentrum De Muzerie, waar wordt lesgegeven in zang, dans en muziek.
Op sportief gebied zijn er diverse mogelijkheden. Stadshagen voorziet in een eigen voetbal- en korfbalvereniging. Ook kun je je uitleven op de tennisbaan, jeu-de-boulesbaan of in het fitnesscentrum. Ook een skatebaan ontbreekt niet.
Stadshagen heeft met een gezondheidshuis, apotheek en huisartsenpraktijk alle voorzieningen voor eerstelijns zorg in huis.

Kenmerken
- de woningen zijn gelegen aan de Broderiestraat 1 en Bastionstraat 13 t/m 33;
- 12 eengezinswoningen, hoek- en tussenwoningen;
- woonoppervlakte 134 m²;
- 3 slaapkamers;
- open zolder met de mogelijkheid om een 4e slaapkamer te realiseren;
- vrijstaande berging;
- tuin op het Zuiden;
- algemene parkeergelegenheid (gratis);
- bouwjaar 2015/2016.

Bijzonderheden:
- luxe keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur;
- kindvriendelijke wijk;
- op fietsafstand van het centrum van Zwolle;
- de woningen zijn gelegen rondom een mooi hofje;
- alle woningen zijn voorzien van duurzame stadsverwarming in combinatie met 2 zonnepanelen en hoogwaardige isolatie.

Kenmerken
Prijs
€ 1.050,- tot € 1.250,-
Woonoppervlakte
121 t/m 134 m²
Inhoud
400 t/m 425 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer