Statendam,
Amsterdam

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Statendam

Het complex Statendam bestaat uit 108 huurappartementen. De woningen variëren in oppervlakte van 62 tot 99 m². Er zijn twee- en drie-kamer appartementen met een buitenruimte in de vorm van een balkon of (dak)-terras en een eigen parkeerplaats en bergruimte in de ondergrondse garage. De meest zuidelijke appartementen hebben een fantastisch zicht op Eye en de toren ADAM.

De appartementen zijn voorzien van een fraaie Bruynzeel keuken met een aanrechtblok met onderkasten in de kleur wit met een RVS greep. Ter plaatse van het kookgedeelte is een RVS achterwand aangebracht. Het composietstenen aanrechtblad heeft een RVS spoelbak, een geïntegreerde inductie kookplaat en een Grohe Concetto mengkraan. De keuken beschikt verder over een koelvries-combinatie, een vaatwasser, een combi-magnetron alsmede een motorloze schouwkap. De inbouwapparatuur is van het merk ATAG/ Pelgrim.

De badkamer heeft ook een luxe afwerking en beschikt over een inloopdouche met mengkraan, een brede wastafel met twee Grohe kranen en een spiegel met planchet. Sommige typen appartementen hebben een ligbad.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**
**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 1.130,- tot € 1.600,-
Woonoppervlakte
64 t/m 105 m²
Inhoud
166 t/m 273 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer