31+

Steenakker,
Nuenen

Momenteel 1 woning(en) beschikbaar

Park Luistruik, 30 prachtige woningen.

Park Luistruik is een relatief nieuwe wijk in Nuenen, midden in een grote openbare tuin en heel dicht bij het centrum van Nuenen. Hier woon je in een groene omgeving op loopafstand van het dorpscentrum en op fietsafstand van Eindhoven.

In deze wijk is het veilig wonen, dichtbij de natuurgebieden. Toch bevinden de woningen zich midden in het centrum van het dorpse Nuenen. Men kan er terecht voor een etentje, kopje koffie of een gezellig terrasje. Aan winkelvoorzieningen ook geen gebrek.

De woningen zijn maar liefst 128 m2 groot en hebben drie slaapkamers en een ruime zolder. De keuken wordt opgeleverd met inbouwapparatuur, de badkamer is voorzien van een bad en een separate douche.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 1.215,- tot € 1.225,-
Woonoppervlakte
128 m²
Inhoud
358 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer