2+

Stellingmolen e.o.,
Maassluis

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

De eengezinswoningen die onder dit project vallen zijn gelegen aan de straten Bergmolen, Walmolen en Stellingmolen. Alle woningen hebben o.a. een tuin, 3 slaapkamers en een zolder.

Wonen in Maassluis
Maassluis is de perfecte stad om te wonen en leven. Als je hier woont heb je de voordelen van de vele voorzieningen, sportfaciliteiten, onderwijsmogelijkheden en recreatie. Zo heb je in Maassluis meerdere basisscholen en een middelbare school.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van de woningen is uitstekend, zowel met openbaar vervoer als met de auto! Met de auto rij je in 5 minuten de snelweg op. Als je met het openbaar vervoer wil reizen, kan je naar de bushalte toe lopen. Ook kan je in een kleine 4 minuutjes naar het treinstation toe fietsen.

Historisch Maassluis
Van oudsher is Maassluis een vissersplaatje, wat nu uitgroeit tot een sfeervolle stad. In het historische centrum vind je de gebouwen daterend uit 1639! Samen met de moderne architectuur is het een perfecte combinatie!
Wil je meer leren over de geschiedenis van Maassluis? Neem dan een kijkje in het Gemeente Museum, waar het verhaal van het visserij-verleden wordt verteld.

*Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 995,- tot € 1.005,-
Woonoppervlakte
95 t/m 100 m²
Inhoud
250 t/m 265 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer