6+

Strijp S-West,
Eindhoven

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

S-West combineert het verleidelijke van wonen in de stad met alle voorzieningen van Strijp-S in de directe omgeving.

Vier gebouwen, Frits, Maria, Benjamin en Frederik, met in totaal ruim 233 koop en huur woningen die ruimte geven aan wonen en werken.

Ieder appartement heeft een zonnige en ruime buitenruimte en enkele met een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. De appartementen worden volledig gestoffeerd verhuurd en zijn voorzien van een hoogwaardig afwerkingsniveau. Alle 2, 3 en 4- kamerappartementen worden met een hoogwaardige PVC-vloer en wit gesausde wanden opgeleverd. Daarnaast hebben alle woningen een luxe keuken met inbouwapparatuur en ruime badkamer. Kortom de grote verscheidenheid van woningtypes zorgt voor een aantrekkelijk en divers aanbod.

Strijp-S heeft tenslotte meerdere bushaltes en een eigen NS-station waar iedere 10 minuten wel een bus of trein voorbij komt. Maar ook je dagelijkse boodschappen haal je om de hoek bij één van de vers- of supermarkten. En voor een perfecte kop koffie of heerlijk glas wijn, hoef je nog geen honderd meter te lopen. Alles is binnen handbereik. Net zoals de stad, de bioscoop, het museum of het theater.
Je mist dus niets op Strijp-S en S-West is daarmee een plek waar je heerlijk centraal woont, leeft en geniet!

Kenmerken
Status
In voorbereiding
Prijs
€ 950,- tot € 1.800,-
Woonoppervlakte
54 t/m 107 m²
Inhoud
143 t/m 281 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer