The Line,
Amsterdam

Momenteel 2 woning(en) beschikbaar

The Line is een gracieus en rank gebouw met hoge ramen en goudkleurige details. Dit complex biedt een ultieme mix met 2-, 3-, en 4-kamerappartementen met woonoppervlaktes die variëren van circa 60 m2 tot 129 m2.

Op de begane grond hebben de appartementen een hoog plafond, waardoor het daglicht optimaal naar binnen schijnt. Alle appartementen in The Line hebben een schuifpui naar de veranda gelegen op het zuidoosten of noordwesten, waardoor binnen en buiten mooi in elkaar overlopen. In de grotere appartementen bovenin heb je de luxe van twee veranda’s, een op het zuidoosten en een op het noordwesten. Zo geniet je op elk moment van de dag van een fijne plek buiten. De buitenruimten zijn geïnspireerd op die van een cruiseschip: balkons die volledig rondom lopen en af en toe terug springen in de gevel. In de bovenste drie verdiepingen zijn ronde gaten geperforeerd in de betonnen plafonds van de veranda’s die zorgen voor extra lichtinval.

Stijlvolle entree en binnentuin
The Line ligt op een prachtige plek: aan een fraai aangelegde binnentuin en heel dichtbij het Schegpark. Het gebouw is verdeeld in drie kernen en iedere kern heeft zijn eigen entree aan de Hammarbystraat.

Hoogstaande architectuur
The Line is ontworpen door Orange Architects. Het unieke gebouw onderscheidt zich door een ragfijn gevelraster bestaande uit slanke balkonranden en maar liefst 880 verticale betonkolommen die rondom het gebouw bevestigd zijn. Hierop is de projectnaam geïnspireerd. Het is een alzijdig gebouw, wat betekent dat het niet echt een voor- of achterkant heeft. Het is dus aan alle kanten net zo mooi.

De entreehallen op de begane grond lopen door naar de groene binnentuin. De binnentuin is een gezamenlijke tuin, voor bewoners van The Line en bewoners van The Wave.

Bergingen en parkeren
Onder het gebouw van The Line ligt de parkeergarage van The Line en The Wave. Parkeerplaatsen zijn (beperkt) te huur. Ook bevinden zich hier de bergingen. Ieder appartement in The Line heeft een externe berging in de kelder.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 1.250,- tot € 2.150,-
Woonoppervlakte
30 t/m 129 m²
Inhoud
156 t/m 335 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer