1+

The Minister,
Rijswijk

Momenteel 1 woning(en) beschikbaar

Wil jij wonen in een schitterende moderne woontoren in Rijswijk met alles om de hoek en Den Haag dichtbij? The Minister opent zijn deuren voor iedereen die een volgende stap in zijn leven wil zetten. Alleen of juist samen. Gezinsuitbreiding of dichterbij familie. Iedereen is welkom in één van de 220 luxe, lichte en energiezuinige huurappartementen. Met royale buitenruimtes en een eigen parkeerplaats. The Minister biedt het allemaal!

The Minister beschikt over 220 huurappartementen. Het complex bestaat uit 156 tweekamerappartementen, waarvan ook tweekamer 'specials' met een slaapkamer ensuite, en 64 driekamerappartementen. De tweekamerappartementen zijn er in 7 types, met oppervlaktes variërend van 67 m2 tot en met 77 m2. De driekamerappartementen worden uitgevoerd in één type van 93 m2. Voor ieder wat wils, allemaal met dezelfde hoogwaardige uitstraling. En dankzij de complete keuken, ingerichte badkamer, wit gesausde wanden en aangebrachte laminaatvloer is je appartement instapklaar!

Je auto parkeer je in de afsluitbare gemeenschappelijke parkeerplaats. Fietsen worden in de gezamenlijke fietsenstalling geplaatst. Deze biedt afsluitbare laadpunten voor elektrische fietsen. En er is ruimte voor het stallen van scootmobielen en bakfietsen.

Op loopafstand van The Minister vind je Bogaard Stadscentrum voor al je dagelijkse boodschappen. Voor andere zaken ben je met de auto zo op de snelwegen A4, A12 en A13 en rij je in slechts 15 minuten naar Rotterdam The Hague Airport. Maar ook de bus en tram stoppen om de hoek bij Station Rijswijk. Vanaf The Minister bereik je Den Haag, Delft of Rotterdam met gemak!

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**
**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 965,- tot € 1.350,-
Woonoppervlakte
67 t/m 93 m²
Inhoud
174 t/m 241 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer