4+

The Row,
Amsterdam

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Ontdek het exclusieve woonaanbod van The Row, een uniek complex met 92 luxe vrije sector huurappartementen. Geniet van de perfecte mix van 2-, 3-, en 4-kamerappartementen, variërend van 57 tot 150 m2 woonoppervlakte. Het architectonisch hoogstaande design van The Row staat synoniem voor transparantie, met overvloedig gebruik van glas en bijzondere louvres die de hoge ramen sieren.

Bij het betreden van het wooncomplex word je verwelkomd door een imposante hoofdentree, voornamelijk bestaande uit glas. Het hoge plafond draagt bij aan een lichte en ruime entree, waar bewoners gemakkelijk samenkomen en in een ontspannen sfeer gesprekken voeren. Het middelpunt van deze hal wordt gevormd door een prachtige, grote boom, die het geheel een natuurlijke en gastvrije uitstraling geeft.

De appartementen zijn stuk voor stuk uitgerust met een luxe keuken, toilet en badkamer. De Bruynzeel keuken, met witte frontdeuren en een antraciet composiet aanrechtblad, biedt hoogwaardige apparatuur van Siemens, waaronder een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, inductiekookplaat en RVS afzuigkap. De badkamer en het toilet zijn voorzien van sanitair van topmerken Villeroy & Boch en Grohe, en zijn betegeld met fraaie witte wandtegels van 25 x 33 cm en mat zwarte vloertegels van 30 x 30 cm.

Elk appartement beschikt over een eigen balkon, terwijl sommige appartementen ook kunnen pronken met een ruim dakterras. Naast het persoonlijke balkon hebben bewoners toegang tot een prachtige gezamenlijke binnentuin, ideaal om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

In de ondergrondse parkeergarage bevinden zich privé-bergingen en een beperkt aantal parkeerplaatsen. Voor fietsen is er een gemeenschappelijke fietsenstalling, waardoor de privé-bergingen optimaal benut kunnen worden.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 1.165,- tot € 1.995,-
Woonoppervlakte
50 t/m 134 m²
Inhoud
130 t/m 348 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer