2+

The Stack,
Amsterdam

Momenteel 0 woning(en) beschikbaar

Appartementencomplex The Stack, aan de Sausalitolaan, telt 7 woonlagen met in totaal 58 vrije sector huurappartementen.

Alle appartementen hebben een balkon of terras. Doordat de balkons en de gevels verspringen, is elk appartement uniek.

De keukens zijn van het luxe merk SieMatic met inbouwapparatuur van Siemens.
De badkamers zijn ingericht met een inloopdouche met glazen douchescherm en wastafel. Enkele appartementen zijn voorzien van een toilet op de badkamer. Het sanitair is van Villeroy & Boch.

Onder het complex is een parkeerkelder aanwezig. In deze kelder liggen zowel bergingen als parkeerplaatsen en een beperkt aantal parkeerplaatsen. Je rijdt de parkeerkelder in via de Sausalitolaan. Je fiets kun je kwijt in de gemeenschappelijke fietsenstalling op de begane grond.

Locatie:
Met de pont sta je in 10 minuten middenin het bruisende stadscentrum van Amsterdam waar legio mogelijkheden zich voor je uitstrekken. Direct aan je voeten barst Noord echter ook van de hotspots! Leuke koffietentjes, heerlijke restaurants, festivals, events, concerten en exposities in diverse musea, iedere dag is er wel iets te doen. De creatieve scene ontdekt dit gedeelte van Amsterdam, niet gek want de ligging aan het IJ met zicht op de stad is uniek te noemen. Via de IJtunnel rijd je gemakkelijk naar het centrum, net zoals naar de ring A10. Met de NoordZuidlijn reis je van Amsterdam Noord snel naar het Centrum en naar bijvoorbeeld station Zuid. Recreatiegebied het Twiske ligt op 15 minuten fietsen waardoor je kunt genieten van zowel het energieke stadse, als van het rustige dorpse leven. Al biedt deze nieuwe wijk ook het beste van beiden.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken
Prijs
€ 1.095,- tot € 2.075,-
Woonoppervlakte
41 t/m 107 m²
Inhoud
107 t/m 278 m³
Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.
reageer